Een belastingparadijs kunnen we u niet garanderen, maar wel uw rots in de fiscale branding!

Angelique van Vendeloo - Tax-Heaven.nlMijn naam is Angelique van Vendeloo.

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en behaalde mijn diploma fiscale economie in 2004. Sindsdien ben ik werkzaam geweest bij diverse accountants- en belastingadvieskantoren die diensten leveren op het gebied van fiscaal advies en administraties.

In 2010 ben ik gestart met mijn eerste eigen bedrijf: Independent Tax Manager Consultant. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van fiscale advisering, begeleiding en cursussen.

In 2014 heeft er een uitbreiding van activiteiten plaatsgevonden via een tweede bedrijf: Tax Heaven. Een administratie- & belastingadvieskantoor voor totale ondersteuning van uw financiën.

Voor ons is het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met onze cliënten en duurzame relaties op te bouwen. Uw financiële belangen behartigen wij accuraat en resultaatgericht met oog voor elke cliënt. Wij hebben ervaring met bedrijven in verschillende branches; met alle mogelijke bedrijfsvormen (zoals eenmanszaak / ZZP, VOF, BV en Holdings) met uiteenlopende grootte en met handel in zowel Nederland als het buitenland.

Ook veel particuliere cliënten weten intussen de weg naar ons kantoor te vinden voor een prettige en gedegen ondersteuning op het gebied van belastingen en toeslagen.

Ons doel is u optimaal te adviseren in financiële en fiscale zaken, zodat u als particulier of met uw bedrijf maximaal belastingvoordeel behaalt. U doet zaken met een administratie- en belastingadvieskantoor waar professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid voorop staan.

Mocht uw interesse gewekt zijn of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

   
© Tax Heaven