Een belastingparadijs kunnen we u niet garanderen, maar wel uw rots in de fiscale branding!

Tax Heaven helpt u bij het opzetten en verwerken van een financiële administratie. Een goede financiële administratie is onontbeerlijk voor elke onderneming. Niet alleen is zij onmisbaar als het gaat voor het uitzetten van het managementbeleid, ook is zij van het allergrootste belang daar waar het gaat om de communicatie met derden zoals banken, andere kredietverstrekkers of de fiscus.

Voorbeelden van dienstverlening bij het voeren van de financiële administratie:

  • Opzetten en inrichten van de financiële administratie
  • Verwerken van de administratie
  • Samenstellen van de jaarrekeningen
  • Begeleiding bij de aanvraag van financieringen
  • Salarisadministratie

Opzetten en inrichten van de financiële administratie

Wij adviseren u graag over het opzetten van de financiële administratie. Samen bekijken we hoe u het best de administratie kunt bijhouden zodat het voor ons beiden overzichtelijk en bruikbaar is. Een overzichtelijke boekhouding verdient zich altijd terug.

Verwerken van de administratie

Afhankelijk van uw wensen en de omvang van de financiële administratie verwerken wij maandelijks of per kwartaal uw boekhouding. Op deze manier kunt u altijd over recente cijfers beschikken.

Samenstellen van de jaarrekeningen

Jaarlijks stellen wij uw jaarrekening samen. De jaarrekening is het kompas van uw onderneming. Een jaarrekening opstellen is een logisch vervolg van een goed ingerichte en bijgehouden administratie.

Begeleiding bij de aanvraag van financieringen

Niet alleen voor het aanvragen van een krediet of hypotheek kunnen wij tussentijdse cijfers opstellen. Het kan ook belangrijk zijn om inzicht te krijgen in actuele cijfers om tussentijdse beslissingen te nemen.

Salarisadministratie

Ook voor uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Elke maand ontvangt u van ons de salarisspecificaties en de aangifte loonheffing. De aangifte loonheffing verzenden wij elektronisch naar de belastingdienst. Jaarlijks ontvangt u de jaaropgaven.

 

Mocht uw interesse gewekt zijn of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

   
© Tax Heaven